Välkommen till nya The Chocolate Box!

Ja, som ni ser är hela bloggen omgjord och flyttad till ett nytt och spännande ställe. Jag ville ha en fräsch start när jag började blogga igen, så att det skulle kännas extra roligt. Har svettats en hel del över designen, hade en nästan helt klar för några veckor sedan när jag insåg att det var omöjligt att få till en viss detalj, så jag fick nästan börja om från början igen. Men nu är vi här! Hurra!!

polaroids

Vissa av de gamla inläggen ser lite konstiga ut, men det ska fixas eftersom. (Edit: Jag har valt att radera de gamla inläggen, läs mer här.) Inom kort kommer även det första receptet upp. Tills dess vill jag bara passa på att tipsa om en trevlig marknad som äger rum nu denna helg (lör-sön) i Nynäshamn, söder om Stockholm, som heter Nynäs Skördefest. Där kommer man få ta del av allt möjligt inom kategorierna ekologiskt och närproducerat, det blir föreläsningar och även aktiviteter för de små.

OCH dessutom kommer jag stå där och sälja kakor och annat smarrigt! Antingen kan man köpa med sig hem, eller så fikar man på plats. Det kommer finnas kaffe, te och saft att köpa. Så om ni befinner er i Stockholmsområdet, varför inte göra en utflykt ut till Nynäs och tanka lite inspiration? (Och kakor, glöm inte kakorna!)

Tänkte också göra er uppmärksamma på att bloggen nu har en Facebooksida, så gå in där och gilla vettja! Jag finns även numera på Pinterest, (som jag fortfarande försöker få grepp om dock) och sedan tidigare på Twitter. Alla länkarna finns också längst upp till höger i sidospalten här på bloggen.

Nu hoppas jag bara att ni, mina kära läsare, finns kvar och vill fortsätta följa mig! Och att nya läsare känner sig välkomna. Jag är riktigt peppad på att komma igång nu, och jag tror denna höst kommer bli hur bra som helst! Eller hur? 😀

2 reaktioner på ”Välkommen till nya The Chocolate Box!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s