Ch-ch-changes

Jag har fått tänka om lite idag. Att försöka fixa till inläggen från den gamla bloggen har nästan gett mig en mindre hjärnblödning känns det som, och jag fick ta ett beslut. Jag har raderat alla gamla inlägg och öppnat upp bloggen på blogspot igen. På så sätt finns de gamla recepten kvar för de som vill ha tillgång till dem. Kanske postar jag om några utav dem här framöver, jag får se.

På ett sätt kanske det är positivt ändå, jag har ju faktiskt kommit en bit på vägen både vad gäller bakning och fotografering sedan jag startade, och jag tyckte redan innan jag tog min bloggpaus att bloggen kändes lite ojämn. Rent visuellt blev det en stor förändring när jag bytte kamera, men jag vet även att de tidigare recepten inte är helt hundra. Jag la inte lika mycket tid på att utveckla recepten som jag gör nu, och jag har även mer erfarenhet och kan mer om bakning.

Vill ni besöka den gamla bloggen, så finns den numera på denna adress:

http://gamlachocolatebox.blogspot.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s