Underbara höst!

IMG_3656_blogg

Nu har löven nästan försvunnit helt från träden här. De här fotografierna tog jag förra veckan. Jag tänkte att det är bäst att passa på, annars hinner man bara blinka så ligger alla de vackra löven på marken. Och se, inte dröjde det länge.

kollage

Det är ändå fortfarande ganska skönt höstväder dock. I alla fall när det är blått på himlen. Vintern kan vara otroligt fin också, men jag ser inte fram emot kylan, det måste jag erkänna. Jag är en vår- och höstmänniska. Inte för varmt, inte för kallt. Då trivs jag.

IMG_3628_blogg

När jag gick och fotade, så tänkte jag på hur lyckligt lottade vi är ändå här uppe i Norden som får uppleva något såhär vackert varje år. Jag förstår mig inte på människor som vill flytta någonstans där det är sommarvärme året om. Fy, så tråkigt! Det finns mycket jag inte gillar med årstiderna också, men jag skulle inte vilja byta. Alls.

kollage2

Visst, ett hus i Spanien dit man kan åka när det är som tråkigast och mörkast på hösten, eller när det verkar som att vintern aldrig tar slut. Det hade jag inte tackat nej till. Bara jag får se årstiderna skifta här hemma i Sverige.

kollage3

Jag har kommit fram till att jag är som mest inspirerad till att baka på hösten också. Det är skördetider och massa roligt som händer. Många boksläpp, matmässor och högtider.

Vilken är eran favoritårstid & när känner ni er mest inspirerade?

4 reaktioner på ”Underbara höst!

 1. Vet inte om min förra kommentar kom med. Men testar igen.

  Åååhh va glad jag blir att du börjat blogga igen!! Så inspirerande recept och bilder, precis i min smak! Måste kika in oftare nu då jag ser att jag redan missat en månad med uppdateringar 😀

  Min favoritårstid är nog sommaren. Höst vinter o vår går nog bra dom med. Det enda jag inte riktigt gillar är snöslask och lååångt uuuutdragen vinter 😀

  • Hej fina du,

   Båda kommentarerna kom fram, jag måste bara godkänna dem innan de syns. Men släpper bara igenom denna, eftersom du skrev ungefär samma sak i båda 😉

   Vad roligt att du blir glad, och åh vad glad jag blir av dina fina ord!! 😀 Verkligen uppskattat. Hoppas du kommer tycka om uppdateringarna framöver också!

   Nej, snöslask är verkligen inte kul, det håller jag med om. Så lite som möjligt av det denna vinter, tack 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s