Tävling – Vinn ett zestjärn från Lyckas med mat

I det förra inlägget här på bloggen delade jag med mig av 10 av mina favoritprylar i köket, och nu ska ni få chansen att vinna en utav dessa, nämligen ett zestjärn. Och inte vilket zestjärn som helst, utan ett utav de grymmaste man kan äga, av märket Microplane.

Såhär beskrivs Microplanes rivjärn på Lyckas med mat:s hemsida:

”Inom matlagningsbranschen anses Microplanes zestjärn och rivjärn vara av absolut världsklass. Att slippa använda oskarpa och otympliga rivjärn, som på sätt och vis sliter av skalet eller den så kallade zesten på exempelvis citroner, gör att kockar och konditorer sparar en hel del tid.

Microplanes rivjärn har en skärpa som är svår att finna hos något annat järn. De slipade upphöjningarna i rivjärnet är sylvassa och ger användaren ett oklanderligt slutresultat.”

IMG_5625_blogg

För att vara med och tävla, gör så här:

– Gå in och gilla Lyckas med mat och The Chocolate Box på Facebook.

– Skriv en kommentar till detta blogginlägg och svara på följande frågor:

1) Hur många produkter av märket Microplane finns att köpa hos Lyckas med mat?

2) Hur många recept med etiketten citrus finns på The Chocolate Box? (Räkna recepten både på den gamla Blogspot-bloggen och på den nya här på WordPress.)

Jag har fixat så att kommentarerna är dolda, så ni inte kan tjuvkika på varandra. Tävlingen pågår i två veckor, t.o.m torsdagen den 22 maj, då jag utser en vinnare som meddelas via e-mail. Jag skickar sedan vidare vinnarens uppgifter till Lyckas med mat, som skickar vinsten. Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s