Grattis bloggen!

IMG_5808_blogg2

Igår fyllde The Chocolate Box två år! Det var två år sedan jag skrev det allra första inlägget, då fanns ju bloggen på Blogspot som ni kanske minns. Mycket har hänt på två år, och förhoppningsvis kommer jag fortsätta att utvecklas både när det gäller receptskrivande och fotografering.

Dessa cupcakes firades det med tidigare i veckan. Banancupcakes med italiensk chokladmarängsmörkräm och kokos. En favoritkombination hos mig – banan/choklad/kokos. Receptet kommer upp lite senare. (Jag lovar att inte dröja ett år med receptet den här gången!)

Tack så mycket för att ni klickar er in här och finns med mig på min bloggresa, kära läsare. Det betyder massor. Kärlek till er!

 

2 reaktioner på ”Grattis bloggen!

  1. Grattis 🙂 Underbart foto på goda cupcakes.. Dom ser tillochmed så fantastiskt goda ut att jag akn tänka mig en, som inte är överförtjust i banan 😉
    Kram på dig, allt bra annars?
    Kram Malin

    • Tack snälla du! 😀 Det är bra här, försöker fortfarande hitta tillbaka till den riktiga bakningslusten dock, men det är så mycket annat som lockar nu i början av sommaren. Men det ska nog lugna ner sig snart. Hoppas det är bra med dig med! Kram 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s