Best of 2013

Förra året vid den här tiden skrev jag om hur glad jag var att jag startat The Chocolate Box. Och det är jag fortfarande! Jag är också glad att jag faktiskt tog den pausen från bloggen som jag behövde tidigare i år, för att tänka om lite, samla energi och inspiration. Och inte minst göra flytten hit till WordPress med allt vad det har betytt.

Jag har så mycket baklust nu att jag knappt vet vad jag ska göra av den ibland. Jag blir lika löjligt glad varje gång jag ska sätta igång att baka. För att inte tala om när ett recept verkligen blir lyckat. Och var endaste gång det trillar in en gullig kommentar från er, kära läsare, ja då går humöret spikrakt upp på en gång. Det är verkligen ett glädjepiller till hobby jag har hittat!

Vill tacka både gamla och nytillkomna läsare för att ni finns, oavsett om ni följer bloggen slaviskt eller bara kikat in någon gång. Stort TACK! Här kommer några av mina favoriter från det gångna året, berätta gärna om ni har någon favorit av de recept jag publicerat. Skulle vara roligt att veta!

SyltkakorVärldens godaste syltkakor

IMG_1207_bloggMuffins med blåbär, tranbär och vit choklad

IMG_0194_bloggChilitryfflar

moussebakelse2Chokladmoussebakelse med pistageflarn

IMG_1927_blogg2Chokladgrottor med saltkolaringel

Mudslide CookiesMudslide Cookies

Blueberry Cheesecake Ice CreamBlueberry Cheesecake Ice Cream

kryddig banan- och nötkakaKryddig banan- och nötkaka med mörk choklad

And now.. Bring on 2014!! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s